Over Esther

Ondernemend

Ik ben de trotse eigenaar van PUUR by Esther, haal veel energie en plezier uit mijn werk en ben enorm toegewijd aan dit vak. Ik heb altijd affiniteit gehad met beauty, maar ook de creatieve sector heeft sinds jongs af aan mijn interesse. Daarom werk ik daarnaast als fotograaf, ook binnen de beautybranche. Zo fotografeer ik ondernemers om hun personal brand te versterken. Ook schrijf ik sinds het afronden van de studie Journalistiek als freelancer al ruim vijftien jaar voor bladen onder andere uit de beautybranche. Zo interview ik vaak dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en leveranciers voor achtergrondartikelen. Heel interessant en leuk om op een andere manier met het vak bezig te zijn. In het verleden heb ik een aantal jaar als bpv’er gewerkt op de opleiding tot schoonheidsspecialist. Beauty loopt dus als een rode draad door mijn carrière.

Vrije tijd

Met mijn man en drie (jonge) kinderen wonen we heerlijk rustig in Driebruggen, middenin het Groene Hart. We hebben een leuk sociaal leven en gaan regelmatig met vrienden op stap. Ik geniet ervan om uitstapjes met mijn gezin te maken, te sporten en te reizen. Tijdens het sporten vind ik het heerlijk om mijn hoofd helemaal leeg te maken en mijn lichaam fysiek uit te dagen!

Professionele eigenschappen

  • Leergierig
  • Vakkundig
  • Betrokken
  • Sociaal

Persoonlijke eigenschappen

  • Vrolijk
  • Ondernemend
  • Positief
  • Open Minded

Expertise

Van dermatologie voor schoonheidsspecialisten tot geavanceerde massages en product- en salestrainingen. Het is voor mij vanzelfsprekend om te blijven leren, me te ontwikkelen en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Mijn kracht is de rust die ik tijdens de behandeling uitstraal. Het is helemaal jouw moment! Wil je even je verhaal doen, een gezellig praatje of juist volledig ontspannen en stil zijn? Ik voel dat goed aan en anticipeer hierop. Ingrediëntenleer vind ik erg interessant en ik merk dat ik die kennis graag wil overbrengen. Het voornaamste is dat je gelukkig blijft of wordt met je huid.

Een huidprobleem mag niet onderschat worden. De combinatie van even helemaal in de watten gelegd worden tot het bereiken van een bepaald huidresultaat, zorgt voor een positieve ervaring die nog lang standhoudt. Een huidprobleem mag niet onderschat worden. De combinatie van even helemaal in de watten gelegd worden tot het bereiken van een bepaald huidresultaat, zorgt voor een positieve ervaring die nog lang standhoudt.

Secuur en Vrolijk

Hygienisch

Servicegericht

Eerlijk advies

Reviews